Privetraining

Privétraining voor zowel Prof – als Amateurvoetballers  

Privétraining, dat is toch alleen iets voor profvoetballers? Bij de profclubs waar ik werkzaam ben geweest, en profvoetballers waarmee ik individueel train, gaat het tijdens privétraining vooral om details. Deze details zijn op dat niveau natuurlijk ontzettend belangrijk zijn voor het halen van topprestaties. Door privétrainingen in te plannen, naast de teamtrainingen, konden we bijvoorbeeld in Roemenië alles uit de spelersgroep halen. Dit met als resultaat het kampioenschap en promotie naar de Eredivisie. Voor amateurvoetballers, zowel jong als oud, kan je met privétraining in verhouding eigenlijk nog veel meer resultaat boeken. Plezier en zelfvertrouwen blijven daarin de basis. 

privétraining voetbaltraining personal training individuele trainng

“Plezier in voetballen krijg je door te voetballen. Mijn privétrainingen zijn dan ook altijd voetbalspecifiek. Je wilt uiteindelijk zo dicht mogelijk bij de wedstrijd komen anders train je iets wat geen zin heeft” Dennis Meier

 Privétraining is de sleutel tot Succes

Om je doelstellingen te halen zijn er een aantal sleutels tot succes die voor iedereen gelden. 

 • Niet wachten, maar op tijd beginnen (dit voorkomt de  “had ik maar….” scenario’s)
 • Een professionele leeromgeving met begeleiding van experts
 • Bereid zijn om extra uren te trainen naast je teamtrainingen
 • Continuïteit: met een paar extra trainingen kom je er niet
 • 100% focus op jouw individuele ontwikkeling
Privétraining Voetbal, Individuele training,

Het winnende doelpunt van Mario Götze tijdens het WK2014 komt door extra uren privétraining. Niet alleen op basis van trainingen in teamverband. Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt.

Privétraining is juist ook goed voor amateurvoetballers  

Bij een amateurvereniging is er meestal geen mogelijkheid om te werken aan je persoonlijke doelstellingen. Geen tijd, geen expertise, enzovoorts. Bij een profclub is de expertise er vaak wel, maar zoeken spelers naar extra privétrainingen om alles uit hun carrière te halen. Privétraining kan variëren van conditie – en hersteltrainingen tijdens revalidatie, of om klaar te zijn voor de voorbereiding of het verbeteren van voetbalhandelingen per positie. Mijn privétrainingen bevatten ook de modernste methodieken op gebied van het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden en spelintelligentie. Dat is echt de toekomst!

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met privétraining als je een betere en completere voetballer wilt worden.

 Privetraining volgens een Individueel Ontwikkelingsplan

Tijdens de eerste training kijken we (leeftijdspecifiek) naar meerdere gebieden die nodig zijn om goed te kunnen voetballen zoals;

 • Functionele techniek
 • Coördinatie
 • Lenigheid
 • Uithoudingsvermogen
 • Snelheid
 • Kracht. 
 • Cognitieve (hersenen) vaardigheden
 • Spelintelligentie 

Op basis daarvan en je doelstellingen maken we een Individueel Ontwikkelingsplan en sturen waar nodig bij om steeds optimale resultaten te halen. Bij revalidatie trainen we in principe in overleg met een sportarts en/of sportfysiotherapeut. Het hangt daarbij vooral af in welke fase je bent van het revalidatieproces. 

Privétraining Voetbal, Individuele Training, Voetbalconditie

Een goede coördinatie en lenigheid zijn een voorwaarde om tot een effectieve ontwikkeling te komen, zonder onnodige blessures.

Prijzen

Spelers 1 Training 5 Trainingen 10 Trainingen
1 €35,00 €160,00 €300
 • Prijzen zijn gebaseerd op een training van 60 minuten op locatie Zuideinderpark te Schijndel
 • Op een andere locatie is mogelijk: reiskosten €0,45 per kilometer. 
 • Ook is het mogelijk om met een tweede, derde en vierde speler samen te trainen. De prijzen worden dan per persoon lager:

Werkwijze  

Vanwege drukte is het voor ons belangrijk dat iedereen in staat is om zoveel mogelijk privétrainingen te kunnen volgen. Vermeldt bij uw aanmelding ook al uw voorkeursdata en tijden voor de komende kalendermaand. Zodra alle trainingen bij ons zijn ingeboekt ontvangt u een bevestigingsmail en factuur van de komende kalendermaand. Let op: Indien u verzuimd om uiterlijk 24 uur voor aanvang van de betreffende training af te zeggen, kunt u de training niet meer inhalen!  

Wacht niet te lang en neem direct contact op om een afspraak te maken