Workshops

Meer rendement uit uw jeugdopleiding halen

Ongeacht de grootte van uw club en het niveau waarop uw jeugdteams spelen, is het belangrijk dat jeugdtrainers op een goede manier begeleidt worden. Dit zorgt ervoor dat zij zich meer gewaardeerd voelen en sneller bereid zijn om zich verder te ontwikkelen. Die ontwikkeling heeft een directe invloed op de ontwikkeling van uw jeugdspelers.  

Op basis van de Impact4Soccer Method hebben wij diverse leerzame en uitdagende workshops ontwikkelt voor (jeugd)trainers. Deze workshops zorgen ervoor dat trainers geïnspireerd raken om met moderne trainingsmethodieken te werken en uit hun comfortzone durven te komen. 

Workshop 1: Cognitieve Training

De Workshop Cognitieve Training bestaat uit een presentatie (± 60 minuten) en praktijkgedeelte (± 60 minuten). De presentatie en praktijkoefeningen zijn ontworpen op basis van de Impact4Soccer Method, en zijn ook uitvoerig getest bij FC Bayern München. Het praktijkgedeelte wordt altijd op maat ontwikkelt. 

cognitieve training voetbal

De workshops Cognitieve Training worden bij profclubs en amateurclubs van allerlei niveaus gegeven. Voor meer informatie en mogelijkheden (meerdere trainingen etc) kunt u contact opnemen met info@betervoetballen.nl